Kaarten bestellen

Gebruik het onderstaande formulier om kaarten á € 8,50 per kaart te bestellen voor de voorstelling:
"Een rits te ver"

 

 


Vul hier uw achternaam in:


Vul hier uw voornaam in:


Vul hier uw e-mailadres in:


Selecteer de voorstelling:

Selecteer het aantal kaarten:

Ja, ik ga akkoord met de privacyverklaring

Ja, stuur mij volgend seizoen eenmalig een herinneringsmail
    of    

Het gebruik van iDeal is gratis! Er worden geen transactiekosten in rekening gebracht.


Informatie en hulp bij "Kaarten bestellen"

 

 • Hoe kom ik aan kaarten?
  Zodra de kaartverkoop gestart wordt, zal de informatie hier geplaatst worden.

 • Wat kosten de kaarten?
  Kaarten kosten € 8,50 per stuk en zijn inclusief garderobe-kosten.
  Er worden geen extra kosten gerekend voor betalingen via iDeal of PIN (zaalverkoop).

 • Hoe werkt het kopen van kaarten via iDeal?
  Bij het invoeren van uw bestelling kiest u voor de optie 'Kopen via iDeal'. Vervolgens kunt u via een beveiligde verbinding via uw eigen bank de iDeal betaling uitvoeren. Op de pagina's voor de iDeal betaling wordt verder uitgelegd hoe de betaling voor uw bank werkt. 
  Na de betaling krijgt u automatisch een e-mail met daarin uw digitale kaarten. Deze kunt u uitprinten, digitaal op uw mobiele telefoon meenemen óf onder vermelding van uw naam en bestelnummer krijgt u toegang tot de zaal.
  De betaling wordt verwerkt door het betalingsplatform genaamd Sisow/Buckaroo. Deze naam kunt u daarom ook terugzien op uw rekeningafschrift.

 • Zijn er extra kosten verbonden aan betaling via iDeal?
  Nee, er zijn geen extra (transactie-)kosten verbonden aan betalingen via iDeal. Sterker nog: wij geven de voorkeur aan kaartverkoop via iDeal.

 • Kan ik kaarten bij de zaal kopen?
  Zolang de voorstelling niet uitverkocht is, zijn er op de voorstellingsdagen ook kaarten bij de ingang te koop. Afrekenen kan via PIN of contant.

 • Wie of wat is Sisow of Buckaroo? Ik zie de naam Sisow / Buckaroo op mijn rekeningafschrift staan?
  Voor de afhandeling van de betalingen maken wij gebruik van het online betaalplatform van Sisow en Buckaroo. Uw betaling verloopt via uw eigen bank en wordt ná afhandeling door Sisow/Buckaroo aan ons voldaan.

 • Hoe werkt het reserveren van kaarten?
  Als u kiest voor het reserveren van kaarten dient u de kaarten op de dag van de voorstelling te betalen bij de kassa. Kaarten worden voor u apart gelegd. Houdt er aub rekening mee dat deze uiterlijk een kwartier vóór aanvang afgehaald dienen te worden. Mocht het druk zijn dan is er een kans dat uw kaarten opnieuw in de verkoop gaan. Betaal liefst met PIN. Indien u contant betaald, betaal dan waar mogelijk gepast; er is slechts beperkt wisselgeld aanwezig.

 • Kan ik mijn bestelling ongedaan maken?
  Als u kaarten gereserveerd heeft krijgt u een e-mail met de bevestiging. In die mail zit ook een link waarmee u de reservering zelf kunt annuleren.
  Indien u de kaarten via iDeal gekocht heeft kunt u contact opnemen via ons contactformulier of via info@opkamerkomedianten.nl

 • Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?
  De gegevens die u in het formulier invult worden uitsluitend gebruikt voor uw bestelling van dit seizoen. De gegevens worden niet aan derden verstrekt en worden ook niet gebruikt voor andere doeleinden. Zie ook deze pagina.

 • Ik heb een vraag over bestellingen, maar kan het antwoord niet vinden?
  U kunt altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of via info@opkamerkomedianten.nl

 • Ik heb kaarten besteld/gereserveerd, maar nog niets gehoord of ontvangen?
  Controleer altijd de spam- of junkfolder in uw e-mailbox. Regelmatig komt het voor dat geautomatiseerde e-mails zoals die van ons (onterecht) als spam worden gezien. Alsnog geen mail of bevestiging? Neem dan even contact met ons op. 

 • Kaarten met vrije datumkeuze
  Voor de voorstellingen in 2023 stellen we vooralsnog geen kaarten beschikbaar zonder datum.  ...terug naar boven

 • Herinneringsmail voor het volgende seizoen
  U kunt ervoor kiezen om ons toestemming te geven voor een herinneringsmail. U ontvangt dan bij aanvang van de kaartverkoop voor het volgende toneelseizoen eenmalig een e-mail met informatie over de nieuwe voorstelling en kaartverkoop. Deze toestemming geldt uitsluitend voor de eerstvolgende voorstelling. Uw e-mailadres wordt verder niet gebruikt voor reclame- of andere doeleinden. Zie hiervoor ook onze privacyverklaring.  ...terug naar boven