Vanaf donderdag 7 juli

De Tante van Charlie

Begin juli mogen we eindelijk weer het podium op! Vanaf donderdag 7 juli spelen we de hilarische klucht De Tante van Charlie. De voorstellingen zijn op donderdag 7, vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juli. Aanvang 20:00 uur, behalve op zondag 10 juli zowel om 14:00 uur en om 20:00 uur. Onder leiding van regisseuse Bernke van Kreij wordt het een hilarische voorstelling. Kaarten á € 8,50 zijn nu al online verkrijgbaar en later ook o.a. via DA Van Leuken.

 

De Tante van Charlie wordt gespeeld in de vertaling en bewerking van Jon van Eerd met uiteraard een creatieve invulling door De Opkamerkomedianten. In deze eigentijdse versie wordt het publiek meegenomen naar het huis van de familie Van Den Eijkendreef.

 

Zoon Rogier en zijn vriend Charlie willen graag de middag doorbrengen met hun vriendinnen, de tweeling Eline en Céline. De vader van de tweeling is zeer beschermend over zijn dochters, dus een afspraakje voor de thee is niet zomaar gemaakt. Misschien kan de butler uitkomst bieden, of zou de tante van Charlie kunnen optreden als chaperonne? Tante kan namelijk ieder moment uit Brazilië arriveren, …toch? 
Uiteraard loopt het plan van de jongens niet zoals bedacht en vooral die arme butler Brasschaet zal daardoor ongewild de rol van z’n leven moeten spelen.

De Tante van Charlie