Corona-update; bijgewerkt op 25 maart

Voorstellingen Edelweiss AFGELAST

Beste toneelliefhebber, 
in verband met de meest recente ontwikkelingen rondom het Corona-virus en de verwachtte duur van de maatregelen hebben we als vereniging tot onze grote spijt moeten besluiten om onze geplande voorstellingen van "Edelweiss" definitief af te gelasten.

Dat betekent ook dat de opnieuw geplande voorstellingen in juni NIET meer doorgaan. We verplaatsen ons toneelseizoen nu met een jaar. Door de nog geldende maatregelen rest ons te weinig tijd om nog te repeteren en de kwaliteit te leveren die u van ons gewend bent. Het is daarmee voor het eerst in het bestaan van onze vereniging dat Stiphout het dit jaar zonder een toneelopvoering moet doen. Gezondheid is nu even belangrijker en daarom zien we u graag volgend jaar weer terug bij onze voorstellingen op 12, 13, 14, 17, 19 en 20 maart 2021!


- Heeft u via onze website kaarten gekocht? 
Als het goed is heeft u inmiddels van ons een mail ontvangen én ook het geld teruggestort gekregen. De afzender van de terugbetaling is 'Stichting Derdengelden Sisow'; via hen verzorgen wij de iDeal-betalingen.
Geen mail en/of nog geen geld retour ontvangen? Neem aub contact met ons op via info@opkamerkomedianten.nl
Kaarten die via de website gereserveerd waren, zijn uiteraard allemaal geannuleerd. 

- Heeft u kaarten gekocht bij DA Van Leuken of Café D'n Brouwer? 
Tegen inlevering van de kaarten bij de DA ontvangt u het betaalde bedrag weer contant terug. 

Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via info@opkamerkomedianten.nl of via Facebook. Vermeld eventueel uw telefoonnummer als u teruggebeld wilt worden. 

Houdt onze website, Facebook en Instagram in de gaten voor het laatste nieuws!

Voorstellingen Edelweiss AFGELAST

Foto's