Vanaf 17 maart 2023

Een Rits Te Ver

De repetities voor onze nieuwe voorstelling zijn in volle gang. Vanaf 17 maart 2023 staan we zes maal op de planken met de komedie "Een Rits Te Ver". Het stuk is geschreven door Jon van Eerd en wordt geregisseerd door Loes Gruyters. 

 

Een Rits Te Ver speelt zich af op de camping van Harry Vermeulen. Hij en z'n dochter Lies zijn in rep en roer, want de inspecteur van de gemeente kan ieder moment arriveren om een uitgebreide inspectie uit te voeren. Mag de camping blijven of wordt er tóch een chique golfbaan van gemaakt? Het zal er allemaal spik en span uit moeten zien en er mag niets fout lopen. Dat het allemaal anders zal lopen dan gedacht, wordt al snel duidelijk. Niet alleen vogelaar Norbert, maar ook campinggast Maya Hak gooien roet in het eten. En dan nog maar te zwijgen over het hulpje Lang. Zal het Harry lukken om de inspecteur te overtuigen? 

 

Kom kijken op 17, 18, 19, 22, 24 en 25 maart 2023 in Zalencentrum De Smed in Helmond (Dorpsstraat 40). De voorstellingen beginnen om 20:00u, behalve op 19 maart dan om 14:00u. Kaarten á €8,50 zijn verkrijgbaar via onze website. Houdt deze én onze Instagram- en Facebook-pagina's in de gaten voor meer informatie.

Een Rits Te Ver