Komedie in de Oostenrijkse Alpen

Edelweiss

Vanaf vrijdag 20 maart a.s. spelen we zes keer de komische voorstelling 'Edelweiss'. Na de Egyptische avonturen van afgelopen jaar verplaatsen de Opkamerkomedianten zich nu naar de bergen in de Oostenrijkse Alpen. Onder regie van Mario Cortenbach maken we er weer een geweldige voorstelling van in dit door Carl Slotboom geschreven stuk. De Oostenrijkse avonturen zijn te zien op 20, 21, 22, 25, 27 en 28 maart in zalencentrum De Smed in Helmond Stiphout. De voorstellingen beginnen telkens op 20.00 uur, m.u.v. de voorstelling op zondag  22 maart; deze matineevoorstelling begint om 14.00 uur. Kaarten zij NU te koop via onze website en ook via DA Van Leuken en Café D'n Brouwer in Helmond-Stiphout.

 

We nemen u mee naar berghotel Edelweiss. Eigenaresse Inge Müller en haar personeel hebben hun handen vol aan de voorbereidingen voor de komst van de nieuwe hotelgasten. Toneelschrijver Jan van Loon, maar ook de dames-wandelclub (onder leiding van een wel heel enthousiaste leidster) zullen hun intrek in het hotel nemen. 
Als op een gegeven moment de klusjesman op z'n hoofd geslagen wordt en bewusteloos neervalt verschijnt een nieuwe onverwachte gast: Robert Krems. Vanaf dat moment verdwijnen er eigendommen van de gasten en kan niemand het terrein meer verlaten doordat de kabelbaan plots niet meer werkt. Als Inge het tijd voor actie vindt, krijgt ze nu niet bepaald de medewerking waarop ze gehoopt had...

Edelweiss

Foto's