Voorstelling "Een Beeldige Kat"

Kaartverkoop gestart!

De kaartverkoop voor onze nieuwe klucht "Een Beeldige Kat". Op 29 maart 2019 beleeft 'de kat' haar première. Onder regie van Marij Hendriks gaan we er een verrassende en dolkomische voorstelling van maken. Kaarten á € 7,50 zijn in Helmond-Stiphout verkrijgbaar bij drogisterij DA Van Leuken, Café D'n Brouwer, en natuurlijk via onze website.

De voorstellingen zijn op 29, 30 en 31 maart en op 3, 5 en 6 april. Aanvang is 20.00 uur en alleen op zondag 31 maart om 14.00 uur. 

In de klucht "Een Beeldige Kat" nemen we u mee op vliegvakantie naar het Egyptische hotel van Loek en Thei. In hun vijfsterren-resort verwelkomen ze enkele bijzondere gasten. Het Helmondse echtpaar Van Stippent heeft hard gespaard voor een mooie zonvakantie en dit wordt ook de eerste keer dat ze in een vliegtuig stappen. Het welgestelde echtpaar Van Lindenberg - Tot Mierle logeert in het hotel om juist een belangrijke kunstveiling bij te wonen. Hun doel is het kopen van een kostbaar beeld. Maar met zo'n bont gezelschap vakantiegangers in het hotel gaat er al snel het een en ander mis. Eén ding is zeker: Thei en Loek zullen alle zeilen bij moeten zetten om het de gasten naar de zin te maken. En zal het de Van Lindenbergjes lukken om het beeld te kopen? Het is immers een bééldige kat...

Kaartverkoop gestart!

Foto's